Despre cabinet

„Profesionalism în abordarea și examinarea pacientilor – copii și adulți!”

Bine ați venit la cabinetul meu, unde vă aștept cu profesionalism, servicii de calitate, implicare, respect și seriozitate.

Medicina de familie este ramura medicinei ce asigură asistență medicală primară și continuă prin acțiuni preventive, educaționale, terapeutice și de recuperare.

Medicul de familie contribuie la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei și a colectivității, având în supraveghere pacienți de la naștere pâna la finalul vieții, fiind totodată martorul trecerii de la starea de sănătate, la starea de boală.

Respectul în profesia de medic se câștigă cu multă muncă și mult profesionalism. În calitate de Medic de Familie îmi doresc să vă ajut în menținerea unui stil de viață sănătos, să vă țin la curent cu cele mai noi investigații și terapii medicale și să vă ofer suport pentru situațiile voastre medicale.

De asemenea, îmi doresc ca prin intermediul cunoștintelor mele, împletite cu implicarea voastră să putem preveni Starea de Boală și, astfel, să fim fericiți alături de cei dragi.

Cu stima,
Dr. Dina Carmen Mic – medic primar de familie în Oradea